»Približuje se poseben dan, namenjen najpomembnejšim osebam v naših življenjih – našim materam. Materinski dan je čas, ko se zahvalimo za vse, kar ste storile za nas, za vso ljubezen, podporo in žrtvovanje, ki ste nam ga namenile.
Mame ste naše prvo zavetje in naša stalna opora. Vaša ljubezen nas naredi močnejše in nas spodbuja, da dosežemo svoje največje sanje. Hvaležni smo za vse trenutke, ki smo jih preživeli z vami in za vso modrost, ki jo delite z nami.«

Popoldne je bilo prežeto z lepimi mislimi o materi, o domu, o toplini doma.

Učenci so na tradicionalni prireditvi namenjeni materam z vsakim svojim nastopom povedali hvala. Zanimivost letošnjih nastopov je bila, da so oddelki nastopali skupaj, torej vsi učenci in pevski zbori. V glasbenih točkah so se predstavili učenci zasebne glasbene šole Virtuoz.

Učenci so skupaj z mentorji pripravili še posebej pester program, prežet z glasbo, petjem, plesom in deklamacijami. Želja otrok se je uresničila: polni telovadnici staršev so polepšali popoldan, privabili nasmeh na usta ter napolnili naša srca s toplino.

»Glasba je jezik duše, ki ga vsi razumemo, ne glede na to, ali smo bogati ali revni, srečni ali žalostni. Glasba je kot čarovnija, ki nas odnese daleč stran od vsakdanjih skrbi in nas popelje v čaroben svet sanj.«

Ob slovesu nismo bili žalostni, temveč hvaležni za trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Vsako srečanje ima svoj začetek in konec, a spomini, ki jih ustvarimo, ostanejo večno kot dragocen zaklad v naših srcih.

Učenci so nam zaželeli, da bi prihajajoči prazniki bili res prazniki. Prav vse dni.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)